Bygg- och Projektledning Stockholm

Bygg- och Projektledning Stockholm

Behöver ni en byggkonsult som erbjuder bygg- och projektledning i Stockholm för ert stambyte, gårdsrenovering, takrenovering, fasadrenovering, fönster- eller en balkongrenovering? Eller vill ni inleda ett byggprojekt för att bygga nytt? Projektledarna Bygg & Fastighet erbjuder olika tjänster för bygg- och projektledning. Är ni ägare av fastigheter med ett stort bestånd, så vet ni säkert vilket stort projekt det innebär att ro iland en fönsterrenovering, balkongrenovering, takrenovering eller innergårdsrenovering. Det är ett arbete som engagerar många olika aktörer som ska kontaktas, informeras, handledas och ledas. 

Samlad erfarenhet av bygg- och projektledning

Vi har lång erfarenhet av bygg- och projektledning för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som behöver ett stambyte, en gårdsrenovering eller en takrenovering, fasadrenovering, fönster- eller balkongrenovering. Alla byggprojekt och renoveringar av stora fastigheter kräver både erfarenhet och kunskap och det har vi på Projektledarna Bygg & Fastighet. Sedan flera år tillbaka har vi lett olika bygg- och renoveringsprojekt för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholm.

Så går det till att anlita oss

När ni anlitar oss, gör vi en genomarbetad planering och offert för att ni ska få information om hur lång tid byggprojektet kan ta och vad det kommer att kosta. Vi är måna om att våra kunder inte ska få överraskningar som berör byggkostnader. All information ska finnas till tillgängligt för er innan ett bygg- eller renoveringsprojekt inleds. Detta ansvarar vi för:
  • att bygglov från berörd myndighet kommer in och hanteras.
  • att arkitekter blir anlitade och att rätt firma blir kontaktad.
  • att alla hantverkare som behövs blir anlitade.
  • under hela byggprojektet leder och övervakar vi så att byggprocessen går framåt och fungerar som den ska.
  • att hålla kontakten med er.
  • att samordna alla kontakter och processer.
  • att ansvara för att byggprojektet framskrider precis som det ska.
  • att alla mätningar och kontroller genomförs för att byggprojektet ska genomföras på rätt sätt.
  • att ansvara för att en slutbesiktning görs.
Det är fullt möjligt att anlita oss i så stor eller liten omfattning som ni önskar för er bygg- och projektledning. Ta kontakt och berätta vad ni behöver och önskar!