Byggkonsult Stockholm

Behöver ni en byggkonsult som erbjuder projektledning för ert stambyte, gårdsrenovering, takrenovering, fasadrenovering, fönster- eller balkongrenovering? Vi på Projektledarna Bygg & Fastighet erbjuder olika tjänster som byggkonsulter för större eller mindre fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Om ni är ägare av fastigheter med ett stort bestånd vet ni antagligen vilket stort projekt det innebär att ro iland en fönsterrenovering, balkongrenovering, takrenovering eller innergårdsrenovering. Det är en lång process från ett bygglov, upphandling av tjänster och material, till slutförande och slutbesiktning. Det engagerar flera olika aktörer som ska kontaktas, informeras, handledas och ledas.

Erfarenhet av arbete som byggkonsult

Allt detta vet vi och har kunskap om hur det ska göras för att det ska bli så bra som möjligt. Det är här vi kommer in. Vi har ett inarbetat samarbete med flera duktiga arkitekter som kan skissa på hur balkong, fönster, dörrar och hela fasader ska se ut när allt är klar. Dessutom har vi även långvarigt samarbete med hantverkare och konstruktörer som vi kan sätta i arbete när ni önskar det. Låter det för bra för att vara sant? Är det så att ni inte har så stor erfarenheten av att leda ett stort renoveringsarbete kan det vara svårt att tänka ut vilka olika komponenter som ett renoveringsprojekt innebär. Men de goda nyheterna är att det är just vad vi har; vi har lång erfarenhet av arbete som byggkonsulter. Här kan du läsa om våra tidigare renoveringsprojekt som vi har arbetat som projektledare för.

Så arbetar vi

När ni anlitar oss, gör vi först en genomarbetad planering och presenterar en offert till er för att ni ska se, dels hur lång tid renovering kan komma att ta och dels vad det kommer att kosta. Vi är måna om att våra kunder inte ska få några obehagliga överraskningar som berör kostnader. Allt ska finnas tillgängligt för er innan vi inleder något renoveringsprojekt. Vi ser till att:
  • bygglov från berörd myndighet kommer in om det behövs
  • hantverkare blir anlitade och att rätt firma blir kontaktad
  • under hela stambytet, gårdsrenoveringen, tak-, fasad- eller fönsterrenoveringen så övervakar vi processen och ser till så att allt fungerar som det ska
  • anlitar ni oss enbart för att få hjälp med enskild del i en renovering så finns vi tillgängliga till detta
Det är fullt möjligt att anlita oss i så stor eller liten omfattning som ni önskar för er byggprojektledning. Ta kontakt och berätta vad ni behöver och önskar av er byggkonsult.