Konstruktör vid ombyggnationer, tillbyggnader och nybyggproduktion

Hus konstruktion
Stockholms Rådhus fasadritning
konstruktör

KONSTRUKTÖR

Vi hjälper dig som kund och beställare med att hitta rätt konstruktör för ert uppdrag/projekt. Vi hittar rätt konstruktör som hjälper er som kund/beställare med projektet och att göra”det där lilla extra” som ibland behövs.

Vid all byggnation gäller det att både satsa och spara på rätt saker och vara särskilt omsorgsfull i det skede där de samlade kostnaderna låter sig påverkas. Det är i det tidiga skedet när arkitekt och konstruktör kommer in i bilden som de långsiktiga kostnaderna kan påverkas. När byggnationen sedan väl är på gång är kostnaderna svårare påverka.

Vid ombyggnationer, tillbyggnader och nybyggproduktion är exempel där våra konstruktörer kan hjälpa till med en byggnads konstruktion. Vi jobbar med både stora och små projekt, allt mellan lägenheter till flerbostadshus. Från enklare beräkningar vid öppning/rivning av väggar.

Våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar | brf och privata fastighetsägare. Vår ambition är att alltid stötta er och vi är med från tidiga skeden, genom hela byggprocessen.